Brza isplata novca online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na ruke

Kada ne želite trag novca na bankovnom računu tražite zajam na ruke

Ne želite da vaša obitelj zna da ste bili prisiljeni posuditi novac, ne želite da vaš poslodavac zna da se zadužujete, ne želite novac na račun jer će odmah otići na dugovanja u zaostatku i ne znate što da radite. Kada ne želite trag novca na bankovnom računu tražite zajam na ruke, ali morate mjesečnu ratu otplate također ručno uplaćivati u banci ili pošti bez preskakanja, ažurna otplata zajma je u vašem interesu ako opet zatrebate zajam.

Financijska kriza u koju ste zapali je vaša nevolja, pa je i zajam na ruke vaša stvar, je ne želite da vas itko ispituje, prigovara vam ili vas kritizira dok se vi pokušavate iskobeljati iz financijskih zavrzlama. Dovoljno vam je teško i samima, ne želite da vam itko dodatno “pristaje na muku”, ako vam ljudi ne žele pomoći, nećete dopustiti ni da vam odmažu. Lijepo, diskretno i anonimno predate online zahtjev za zajam i preuzmete odobreni iznos, da nitko ne zna.

Ako ste pod ovrhom tražite zajam na ruke za blokirane građane

Ovrhe i blokade su mnoge građane koji su do jučer pristojno živjeli bacile na koljena i pretvorile ih u sirotinju kojoj nitko, baš nitko ne želi pomoći. Banke takvim građanima nisu oduzele samo kreditnu sposobnost, nego i ljudsko dostojanstvo. Od vaših dugova zbog kojih ste u blokadi lijepo žive država, fina, institucije kojima ste dužni, agencije koje su otkupile vaše dugove i odvjetnici, a vi, ako ste pod ovrhom tražite zajam na ruke za blokirane građane.

Nebankarske kreditne kuće su fleksibilne, možete tražiti zajam na ruke preko zaštićenog računa, sredstva koja tako dobivate su vaš redoviti prihod, ali se na zaštićeni račun ne može ništa dodatno uplaćivati, pa ćete odobrenu gotovinu dobiti na ruke i ručno ćete i otplaćivati dobiveni zajam. Nemojte zaboraviti uplatiti mjesečnu ratu otplate, jer samo ažurni i redovni platiše mogu dobiti novi zajam čim otplate onaj prethodni. Mnogi građani na ovaj način krpaju kraj s krajem do nekih boljih vremena.

Zajam na ruke za sezonce, umirovljenike, poljoprivrednike i studente

Mnogo je građana koji rade samo povremeno, privremeno ili na ugovore za koje nikada ne znaju hoće li im biti produženi. Sezonci zarađuju od sezone do sezone, ali trebaju preživjeti i između sezona. Umirovljenici s malim mirovinama od banaka malo toga mogu očekivati, studenti kombiniraju oskudne roditeljske dotacije, premale stipendije i povremene studentske poslove. Kreditna linija zajam na ruke za sezonce, umirovljenike, poljoprivrednike i studente je zapravo namijenjena svima koji nemaju stalne i redovne prihode.

Poljoprivrednik posije sjeme, posadi presadnice, sve to puno košta, a on gleda u nebo i pita se hoće li biti žetve i berbe i kakve će biti. Poljoprivredniku često samo zajam na ruke pomogne da preživi suše, poplave, požare, oluje i ostale prirodne katastrofe koje unište sav njegov trud. Poljoprivrednikove ruke hrane svijet, a najmanje pomoći dobivaju iako su skupi sjeme, prihrana, mehanizacija i nema garancija uspjeha. Samo nebankarske kreditne kuće znaju da se poljoprivredne štete moraju sanirati odmah, za novu sjetvu.

Izdvojene poruke i komentari

Hvala na pomoći. Jako ste profesionalni. Novac sam dobio isti dan.

Jadranko, Zagreb

Jednostavna i laka prijava, bez dokumentacije. Sve riješila u 5 minuta.

Marina, Slatina

Jako uljudni i pristupačni svaki put. Nikada nisam imao probleme.

Marinko, Zadar

Prijavite se za kredit u pokretu

Uzmite mobitel u svoje ruke i u par klikova ispunite obrazac. Novac Vas čeka na računu!