Brza isplata novca online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:03
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

Što su to brzi krediti?

Razmišljate o tome da preuredite kuću ili stan, ali novčanik vam je itekako prazan? Razmišljate o savršenom godišnjem odmoru, ali si ga ne možete priuštiti? Vaš omiljen bend svira u državi do naše, ali vas rokovi s računima pritišću sa svih strana? U ovakvim, i mnogobrojnim drugim situacijama spasiti vas mogu brzi krediti. Brzi krediti danas predstavljaju najbrže, najjednostavnije i svakako najbolje rješenje kada vam je potreban brzi novac na vašem računu. Uz pomoć njih na sasvim siguran i diskretan način možete pokriti bilo kakav manji financijski trošak i uživati u uređenim financijama.

Brzi kredit je relativno novija pojava na Hrvatskom kreditnom tržištu, sve više i više građana se odlučuje na njih. Pitate se zašto? Osnovna karakteristika navedenih kredita je njihova brza i jednostavna realizacija. Isplaćuju se u već u istom danu ili u roku od 24 sata, a karakteristični su po svojim manjim iznosima od par tisuća eura i kratkim rokovima otplate. Uzmimo li u obzir da je riječ o kratkoročnom kreditu, dobivamo fiksnu kamatnu stopu. Idealni su za sve one koji nisu spremni za dugoročna zaduženja.

Za što se koriste brzi krediti?

Brzi krediti se mogu iskoristiti za bilo koju svrhu. Riječ je o manjim nenamjenskim gotovinskim kreditima koji dolaze bez suvišnih pitanja. Svoju popularnost navedeni krediti duguju samoj činjenici da se mogu odobriti i potrošiti za bilo što. Uz njih možete zaboraviti na nepotrebno pravdanje za što će vam novac. Kreditne agencije ne traže određene namjene za zatraženi novac, što znači da se korisniku daju slobodne ruke. Uz brzi kredit možete zaboraviti na čekanje u redu, na kreditnu sposobnost, na prikupljanje dokumentacije i na pravdanje za što ćete potrošiti novac.

Brzi krediti se najčešće koriste za spašavanje budžeta, točnije, oni se koriste za nepredvidive troškove ili za određene namjene poput putovanja, vjenčanja, poklona i slično. Tko sve može zatražiti navedeni oblik kredita? Kako bi ostvarili brzi kredit morate ispunjavati određene uvjete. Svi zajmodavci pretežito traže isto: Punoljetnost građana, otvoreni račun u banci, i dokaz o redovitim mjesečnim primanjima. Navedeno se dokazuje prilaganjem osnovne dokumentacije na prijavi, a ona se sastoji od: Preslike osobne iskaznice, preslike tekućeg računa i preslike platnih lista.

Kome su namijenjeni brzi krediti?

Navedena vrsta kredita je namijenjena svima onima koji trebaju novac, a imaju redovna primanja. Kako bi ostvarili brzi kredit nije potrebno dokazivati svoj bonitet. Dovoljno je da predočite svoju osobnu iskaznicu, tekući račun i platne liste i već za 15-ak minuta možete ostvariti željeni novac. Brzi krediti su namijenjeni svim zaposlenima i umirovljenicima kojima je potreban ekstra novac. Od klijenata se traži financijska urednost, što znači redovita otplata i redovita mjesečna primanja na račun. Kod radnika se ne gleda da li su oni na ugovoru na određeno ili ne određeno, kao niti stanje poslodavca. Umirovljenicima se ne gleda visina penzije.

Kako se ostvaruju brzi krediti? Dovoljno je pronaći odgovarajućeg online zajmodavca i prijaviti se. Zajmodavce možete pronaći putem specijaliziranih web stranica koje vam izbacuju najbolje ponude na tržištu. Sljedeći korak je klik na posuđivanje kredita i ispunjavanje prijamnice za kredit. Uz pomoć kreditnog kalkulatora određujete visinu iznosa i rok otplate, popunjavate online obrazac s osobnim podacima i prilažete traženu dokumentaciju. Ponudu šaljete zajmodavcu, koji će vam se povratno javiti. Kod odobrenja ponude slijedi potpisivanje ugovora i isplata, dok pri odbijenici dobivate obrazloženje zašto.

Izdvojene poruke i komentari

Hvala na pomoći. Jako ste profesionalni. Novac sam dobio isti dan.

Jadranko, Zagreb

Jednostavna i laka prijava, bez dokumentacije. Sve riješila u 5 minuta.

Marina, Slatina

Jako uljudni i pristupačni svaki put. Nikada nisam imao probleme.

Marinko, Zadar

Prijavite se za kredit u pokretu

Uzmite mobitel u svoje ruke i u par klikova ispunite obrazac. Novac Vas čeka na računu!