Brza isplata novca online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:03
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam

Brzi zajam preko interneta postaje sve popularniji

Sigurno ste na internetu primijetili oglase s pojmom “Brzi zajam” i upitali se što je on zapravo. Prema definiciji, oni su najlakši način kako ostvariti brzi novac onda kada vam je najpotrebnije. Nažalost, neočekivani troškovi postaju naša svakodnevica, a sama činjenica kako ne biraju vrijeme i mjesto može donijeti itekakvu štetu na našu financijsku situaciju. Što kada se sretnete s nekim neočekivanim troškom a na nuli ste? Mnogima je ovo scenarij iz najgore noćne more, no ne treba biti. Kada vam se pojavi neočekivani trošak, brzi zajam preko interneta može biti vaš spas. Navedeni zajam možemo opisati kao manji, kratkoročni i nenamjenski kredit.

Online zajmovi dolaze u određenim iznosima i njihova najveća prednost je kratkoročna otplata, što ih zapravo čini savršenim izborom za sve koji ne žele pretjeranu financijsku obavezu. Navedeni zajmovi dolaze u iznosima od 75 EUR pa do 4000 EUR, a rok otplate može biti do 18 mjeseci. Danas možemo pronaći brojne povoljne ponude kada pričamo o brzim zajmovima, a razlog njihove ponude leži u njihovoj popularnosti. Ukoliko se odlučite na ovakav način financiranja ne bi trebali imati problema s pronalaskom najbolje ponude.

Koji su najčešći uvjeti za brzi zajam?

Pitate se što je potrebno za ostvarivanje brzog online zajma? Brzi zajam možete zatražiti preko interneta, a prvi kontakt se odnosi na sami kontakt s online zajmodavcem. Ukoliko vas zanima zajam ovakve vrste, tada je najbolje da uz pomoć internet pretraživanja pronađete zajam. Postoje dva načina za traženje brzog online zajma. Prvi način je samostalno internet pretraživanje, a drugi način je uz pomoć provjerenih internet stranica koje posluju s legalnim kreditnim agencijama u Hrvatskoj.

Nakon što ste na odabrani način pronašli odgovarajuću ponudu, dovoljno je kliknuti na “Zatraži sada” i automatski ćete se preusmjeriti na web lokaciju zajmodavca. Za ostvarenje brzog zajma često je potrebna registracija na stranicu zajmodavca. Nakon registracije kreče proces prijave. Proces se često sastoji od određivanja visine zajma i roka otplate uz pomoć kreditnog kalkulatora.

Sljedeći korak je popunjavanje online obrasca sa vašim osobnim podacima i za kraj slijedi prilaganje tražene dokumentacije. Dokumentacija se sastoji od preslika osobne iskaznice, tekućeg računa kao i platnih lista. Cjelokupnu ponudu šaljete zajmodavcu, koji će vam se povratno javiti u roku od 15-ak minuta ili u roku 24 sata. Prilikom odobrenja potpisuje se digitalni ugovor i slijedi isplata, dok prilikom odbijenice dobivate obrazloženje zašto. Tko je sve kandidat za brzi zajam? Navedeni zajam mogu ostvariti svi punoljetni građani RH koji imaju tekući račun i redovita mjesečna primanja.

Brzi zajam i njegove prednosti

Brzi zajam ima brojne prednosti. Najveća prednost je svakako činjenica da se od vas ne traži kreditna sposobnost i da ga možete ostvariti uz minimalnu dokumentaciju. Brzi zajmovi su također kratkog roka otplate, što je itekakva prednost jer su troškovi vračanja svedeni na minimum. Zašto se ovakva vrsta zajma zove brzi zajam? Činjenica je da ne postoji brži način za ostvarivanje novca na računu. Naime, traženi novac je moguće ostvariti već u roku od 15-ak minuta. Brzi online zajam je savršena financijska solucija za sve one koji znaju da nisu kreditno sposobni, i za sve one koji ne mogu dobiti pomoć s strane banke ili bližnjih.

Odlični su i za mlade osobe kojima je novac uvijek potreban za određene stvari. Što ako uzmete zajam i shvatite da ga ne možete otplaćivati prema dogovorenom roku? Nepredvidljive situacije se događaju svima, tako je da je potrebno na vrijeme javiti zajmodavcu i dogovoriti novi plan otplate. Bilo da je riječ o brzini prijave, isplate, realizaciji ilo otplati, brzi zajmovi su svakako najbolja solucija za mnoge od nas koji se nađu u neočekivanim troškovima. Zaboravite na stroga pravila banke i posuđivanje novaca od bližnjih, kreditne agencije znaju kako pomoći kada vam je novac najpotrebniji.

Izdvojene poruke i komentari

Hvala na pomoći. Jako ste profesionalni. Novac sam dobio isti dan.

Jadranko, Zagreb

Jednostavna i laka prijava, bez dokumentacije. Sve riješila u 5 minuta.

Marina, Slatina

Jako uljudni i pristupačni svaki put. Nikada nisam imao probleme.

Marinko, Zadar

Prijavite se za kredit u pokretu

Uzmite mobitel u svoje ruke i u par klikova ispunite obrazac. Novac Vas čeka na računu!