Brza isplata novca online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Solida pozajmice

Solida pozajmice su brz put do potrebnog novca

Ako vam je iz bilo kojeg razloga potreban dodatan novac, Solida pozajmice vam mogu poslužiti da brzo i jednostavno u svega par koraka dođete do toliko željenog kapitala. Neovisno o tome da li vam je novac potreban zbog refinanciranja postojećeg kredita, kupnje auta ili preuređenja stana, pozajmicu možete dobiti u svega par minuta. O čemu se radi? Svaka osoba će kada joj zatreba zajam prvo pomisliti na odlazak u banku. Dok banke jesu jedan od najpouzdanijih zajmodavaca, nisu uvijek i najsretnije rješenje. Naime, odlazak u banku i rješavanje papirologije iziskuje puno vremena, a vama je novac potreban hitno. Upravo zato, Solida pozajmice su vrsta online zajmova koje uz svega par klikova mogu biti vaše. Sve navedeno možete napraviti iz udobnosti vlastitog doma ne trošeći toliko dragocjeno vrijeme, a kao što znamo vrijeme je novac. Stoga, ako vam je potreban novac i ne želite gubiti ni malo vremena, iskoristite ovo jedinstvenu mogućnosti.

Kako funkcioniraju Solida pozajmice?

Pročitali ste prethodno poglavlje i sviđa vam se ta laka dostupnost i brzina sklapanja ugovora o zajmu online. Ako vas zanima kako funkcioniraju Solida pozajmice i kako do njih, u nastavku ćemo vam objasniti postupak. Postupak se pretjerano ne razlikuje od drugih oblike online zajmova. Ono što trebate napraviti je upisati svoje ime i prezime i kliknuti na opciju “Posudi sada”. Tako ćete otvoriti novi prozor u kojem ćete trebati ispuniti svoju prijavu. Tu će vam znatno olakšati praktičan online kalkulator kredita gdje ćete odmah na licu mjesta vidjeti kolika će biti vaša mjesečna rata i kamata ovisno o tome koji iznos kredita uzmete i na koji rok otplate. Kada ste odabrali iznos koji želite, morat ćete ispuniti svoje osobne podatke, podatke za isplatu i podatke vezane za vaše prihode i vrstu vašeg zaposlenja, Nakon što to ispunite i prihvatite opće uvjete, Solida pozajmice će obraditi vaš zahtjev te vam se javiti u najkraćem vremenu, od 15 minuta do 24 h.

Sve što trebate znati za Solida pozajmice

U današnje moderno vrijeme nikada više nije bilo raznih mogućnosti za nastanak izvanrednih troškova kao do sad. OD hitne renovacije kuhinje, kupnje auta, do izvanrednih troškova liječenja, pokrivanja obrazovanja vašeg sina ili kćeri i tome slično. Kako želite biti u toku s aktualnim financijskim zahtjevima današnjeg svijeta, a vaša plaća vam to ne omogućava u svakom trenutku, pozajmice su jedno od rješenja. Pri tom vas razumijemo ako vas je sram posuđivati od vama bliskih osoba jer ste preponosni i jednostavno ne želite ići tim putem. U tom slučaju, idealno rješenje su brze pozajmice koje su diskretne i privatne i za koje neće znati nitko. Solida pozajmice upravo ispunjuju takve kriterije. Sve što trebate napraviti jest iz udobnosti vlastitog doma ispuniti online prijavu za kredit u nekoliko lakih koraka i novac može biti na vašem računu već istoga dana. Ako ne vjerujete koliko je takav oblik kreditiranja jednostavan i praktičan, najbolje da se uvjerite sami i posjetite Solida pozajmice.

Izdvojene poruke i komentari

Hvala na pomoći. Jako ste profesionalni. Novac sam dobio isti dan.

Jadranko, Zagreb

Jednostavna i laka prijava, bez dokumentacije. Sve riješila u 5 minuta.

Marina, Slatina

Jako uljudni i pristupačni svaki put. Nikada nisam imao probleme.

Marinko, Zadar

Prijavite se za kredit u pokretu

Uzmite mobitel u svoje ruke i u par klikova ispunite obrazac. Novac Vas čeka na računu!