Brza isplata novca online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Privatna posudba novca

Znate li što je privatna posudba novca?

Ukoliko ste u poziciji u kojoj ste niste htjeli naći – onoj gdje vam fali novčanog kapitala kako bi podmirili obveze koje vam predstoje, onda kao jedna od mogućnosti koje vam stoje na raspolaganju svakako je privatna posudba novca. Znate li o čemu je uopće riječ? Budući da je prvi preduvjet za bilo kakvo ulaženje u odnose zajma ili kredita taj da razumijete o čemu se radi, najprije ćemo zato objasniti što je privatna posudba novca. Najkraće rečeno to bi bilo sklapanje ugovora o zajmu s fizičkom osobom. Drugim riječima, u tom slučaju kao zajmodavac ne nastupa banka ili kakva druga financijska institucija, već fizička osoba poput vas. U tom slučaju potrebno je uložiti dodatno pažnje. Zašto? Banke imaju svoje unaprijed formulirane tipske ugovore koji su prošli stanovite kontrole, dok ugovor koji je sastavio vaš zajmodavac može biti potpuno drugačiji, te vaša ugovorna prava mogu biti narušena. Upravo zato, prije sklapanja ugovora se savjetujte sa stručnjakom.

Za koja je sve privatna posudba novca moguća?

Kada su u pitanju zajmovi, privatna posudba novca je jedan od najlakših i najbržih načina kako da dođete do novca. Naime, na internetu je mnogo različitih mogućnosti privatne posudbe novca u svega par koraka. Ipak, morate uložiti stanovitu pažnju. Privatna posudba novca dostupna je svim punoljetnim, poslovno sposobnim osobama. Upravo zato možete biti i student i umirovljenik, dokle god su ispunjeni navedeni uvjeti. Ipak, bilo bi dobro da imate neki izvor prihoda kako bi zajmodavac mogao biti siguran da ćete moći vratiti zajam. Drugim riječima, da ste kreditno sposobni. Ukoliko je taj uvjet ispunjen, utoliko nema apsolutno nikakve zapreke da ishodite zajam koji želite. Pri tom valja reći da se privatne pozajmice obično odnose na manje iznose novca. Bilo bi iluzorno očekivati da ćete dobiti stambeni kredit putem privatne pozajmice, stoga treba imati realna očekivanja i znati točno koji iznos želite, s kojim rokom otplate te trebate već biti upoznati s prosječnom kamatnom stopom na tržištu.

Kako izgleda privatna posudba novca putem interneta?

Iako u pravnom smislu riječ posudba nije najpravilniji izraz jer je se ovdje ne radi o ugovornom odnosu posudbe, upravo zato što je to toliko učestalo korištena riječ ćemo ju koristiti i u ovom tekstu. Naime, posudba se odnosi na davanje neke nezamjenjive stvari u posjed drugoj osobi, gdje se druga osoba obvezuje vratiti tu nezamjenjivu stvar nakon proteka određenog vremena. Budući da su predmet zajma zamjenjive stvari, konkretno novac, ne radi se o posudbi već o zajmu. Zakonom o obveznim odnosima su drugačije regulirana ta dva pravna instituta, stoga je potrebno dobro naglasiti tu razliku. Ako vas zanima privatna posudba novca, točnije kakav je postupak ishođenja takvog kredita, valja imati na umu da to ovisi od zajmodavca do zajmodavca. Budući da je velik broj online zajmova prisutan, potrebno je istražiti svakog zajmodavca i pronaći onoga koji ima najbolje tržišne uvjete i koji je najpouzdaniji. Privatna posudba novca čeka na vas i vrijeme je da ju iskoristite!

Izdvojene poruke i komentari

Hvala na pomoći. Jako ste profesionalni. Novac sam dobio isti dan.

Jadranko, Zagreb

Jednostavna i laka prijava, bez dokumentacije. Sve riješila u 5 minuta.

Marina, Slatina

Jako uljudni i pristupačni svaki put. Nikada nisam imao probleme.

Marinko, Zadar

Prijavite se za kredit u pokretu

Uzmite mobitel u svoje ruke i u par klikova ispunite obrazac. Novac Vas čeka na računu!