Brza isplata novca online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno

Krediti za zaposlene na određeno, kako dobiti kredit ako ste zaposleni na određeno?

Procjenjuje se kako gotovo 70% hrvatskih građana radi na određeno. Uzimajući navedenu statistiku u obzir, dolazimo do velikog broja ljudi koji su diskriminirani sa strane banaka jer ne ispunjavaju osnovne uvjete za kreditnu sposobnost. Nažalost, čak se i veliki broj zaposlenih na ne određeno muče s podizanjem kredita jer su im primanja nedovoljna. Što poduzeti? Krediti za zaposlene na određeno su krediti koji su prilagođeni onima koji nemaju stalni posao, kao i onima koji redovito produžuju ugovor o radu. Navedeni kredit se može zatražiti kod nezavisnih kreditnih kuća, kreditnih agencija i poslovnih grupa, kao i ovlaštenih privatnih zajmodavaca.

Da li su Krediti za zaposlene na određeno dostupni u bankama? Odgovor je ne. Možemo slobodno reći kako bankarski sustav nekako zaostaje kada je u pitanju stvarnost. Navedeni krediti su namijenjeni svima onima koji žele mogućnost kreditiranja i smatraju da su financijski sposobni, no ne ispunjavaju stroge bankarske uvjete. Što Vam je potrebno za ostvarivanje navedenog kredita? Često se od Vas traži minimalna dokumentacija, a ona u većini slučajeva podrazumijeva osobnu iskaznicu, broj tekućeg računa i dokaz da imate stalna mjesečna primanja.

Krediti za zaposlene na određeno, ostvarite kredit uz minimalnu papirologiju

Vjeruje se kako bi kratkoročni krediti trebali biti dostupni svima, bez obzira na ugovor o radu. Zašto se Krediti za zaposlene na određeno ne odobravaju u bankama nego samo kod privatnih zajmodavaca i kreditnih institucija? Ukoliko ne ispunjavate bankarske uvjete za podizanje kredita, Vi banci predstavljate rizik. Ovo znači da Vam se ne može vjerovati da ćete na vrijeme otplaćivati svoj dug. Naravno, financijski stručnjaci tvrde da se isto može dogoditi i osobi koja je na ugovoru na neodređeno ali nema dovoljno velika financijska primanja. Što onda? Što kada Vas je banka odbila?

Tržište kredita je danas veće nego ikada prije, a sve zahvaljujući ponudi kredita nebankarskih institucija. Brzi krediti su već godinama popularni diljem svijeta, no oni su svoji boom u Hrvatskoj doživjeli tek za vrijeme pandemije Korona virusa. Krediti za zaposlene na određeno pripadaju u skupinu brzih kredita, i često ih možete pronaći u ponudi raznih kreditnih agencija i ovlaštenih zajmodavaca. Navedeni kredit se može opisati kao kratkoročni nenamjenski kredit koji se može ostvariti već isti dan. Važno je naglasiti kako si sami određujete visinu isplate i rok otplate, bez ikakve provjere kreditne sposobnosti.

Krediti za zaposlene na određeno, zatražite svoj kredit još danas!

Krediti za zaposlene na određeno su dostupni za sve punoljetne građane koji imaju otvoreni tekući račun i stalna mjesečna primanja. Kako zatražiti navedeni kredit? Ponuda brzih kredita se pretražuje preko interneta. Savjetuje se da pretragu vršite preko specijaliziranih web stranica koje će Vam ponuditi najbolju i najsigurniju opciju na kreditnom tržištu. Kada pronađete odgovarajuću ponudu, dovoljno je da napravite klik na nju i automatski ćete se preusmjeriti na web stranicu određene kreditne agencije ili privatnog zajmodavca.

Proces prijave za kredit je većinom svugdje isti. Potrebno je odraditi registraciju i prijavu, odrediti iznos i rok otplate uz pomoć kreditnog kalkulatora, ispuniti online obrazac, priložiti traženu dokumentaciju. Važno je naglasiti kako je dokumentacija minimalna i često se sastoji od preslika osobne iskaznice, tekućeg računa i platnih lista. Kreiranu ponudu šaljete zajmodavcu koji će Vam se javiti najkasnije u roku od 24 sata. Prilikom odobravanja kredita, zajmodavac Vam šalje ugovor na potpis, i zatim slijedi isplata. Kod odbijanja zahtjeva, zajmodavac će Vam često objasniti zašto. Krediti za zaposlene na određeno su svakako savršena solucija ukoliko Vam je hitno potreban novac.

Izdvojene poruke i komentari

Hvala na pomoći. Jako ste profesionalni. Novac sam dobio isti dan.

Jadranko, Zagreb

Jednostavna i laka prijava, bez dokumentacije. Sve riješila u 5 minuta.

Marina, Slatina

Jako uljudni i pristupačni svaki put. Nikada nisam imao probleme.

Marinko, Zadar

Prijavite se za kredit u pokretu

Uzmite mobitel u svoje ruke i u par klikova ispunite obrazac. Novac Vas čeka na računu!