Brza isplata novca online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.06.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Što su krediti za blokirane?

Rastuća prezaduženost kod mnogih građana i gospodarska kriza svakako čini svoje. Zadnjih godina financijsko tržište broji sve više zahtjeva za kredite, a sve zahvaljujući manjim plaćama i većim troškovima života. Bankarski krediti danas postaju luksuz za mnoge, točnije, oni su rezervirani samo za one koji ispunjavaju stroge kriterije. Želite se okušati u dobivanju bankarskog kredita a u blokadi ste? Nemojte gubiti vrijeme. Ako ste u blokadi okrenite se potražnji krediti za blokirane i riješite svoje financijske probleme već danas.

Što su zapravo krediti za blokirane? Riječ je o manjim i brzim kreditima koji se izdaju građanima koji su se našli pred ili u blokadi. Navedeni kredit se može opisati kao manji, nenamjenski gotovinski kredit koji se izdaje sa strane online zajmodavaca, kreditnih agencija. Prilikom ostvarenja dogovora potpisuje se ugovor i slijedi isplata koja je moguća već u istom danu kada se osoba prijavila za kredit. Bitno je napomenuti da je riječ o kratkoročnom kreditu, što znači da je njegov rok otplate kraći nego kod normalnih kredita.

Zašto su krediti za blokirane najbolje rješenje za blokirane građane?

Nitko se ne želi naći u situaciji kada mu se blokira račun i kada ste prisiljeni podmirivati određena dugovanja. Danas je gotovo nemoguće pratiti sve vijesti koje nam pričaju o porastu cijena i troškova života. Budimo realni, svi znamo kako je život skup, ali ponekad nas okolnosti to nauče na teži način i nastaju zaduženja. Činjenica je da danas imamo veći izbor kada želimo doći do novca, puno veći zbor nego ljudi prije samo par godina.

Ako ste se našli u borbi s neplaćenim obvezama i blokadom računa, tada su krediti za blokirane najbolje rješenje za vaše probleme. Koji su uvjeti za odobravanje navedenog kredita? Krediti za blokirane se mogu dobiti uz ispunjavanje osnovnih uvjeta. Morate biti punoljetan građanin RH, imati račun na koji će sjesti isplata, i imati dokaz da primate redovite mjesečne isplate. Prijava je isto tako maksimalno pojednostavljena, a iznos i rok otplate prilagođavate u skladu sa svojim potrebama.

Koje prednosti nude krediti za blokirane?

Brza i jednostavna realizacija su svakako najveće prednosti navedenog kredita. Krediti za blokirane se ostvaruju online putem i to svega 15-ak minuta vašeg vremena. Ovakvim pristupom štedite svoje vrijeme i novac, i na najjednostavniji način dolazite do željenog novca. Kako se ostvaruje navedeni kredit? Kada pronađete odgovarajućeg zajmodavca dovoljno je samo posjetiti njegovu web stranicu i slijediti navedene korake. Proces prijave za kredit se često sastoji od određivanja iznosa i roka otplate, ispunjavanja online obrasca i prilaganja tražene dokumentacije.

Svoju ponudu šaljete zajmodavcu koji će vam se javiti što prije. Krediti za blokirane se odobravaju u većini slučajeva, iako je važno naglasiti da klijenti mogu biti odbijeni. Ukoliko vaš zajmodavac odobri kredit, tada slijedi potpisivanje ugovora i isplata, a ukoliko vas je zajmodavac odbio tada dobivate obrazloženje zašto i ponudu drugog zajmodavca. Navedeni kredit nema nikakve skrivene troškove niti dodatne naknade. Sve navedeno znači da vam ovakav oblik kredita nudi jednostavno ostvarivanje uz financijsku stabilnost koja vam je itekako potrebna.

Izdvojene poruke i komentari

Hvala na pomoći. Jako ste profesionalni. Novac sam dobio isti dan.

Jadranko, Zagreb

Jednostavna i laka prijava, bez dokumentacije. Sve riješila u 5 minuta.

Marina, Slatina

Jako uljudni i pristupačni svaki put. Nikada nisam imao probleme.

Marinko, Zadar

Prijavite se za kredit u pokretu

Uzmite mobitel u svoje ruke i u par klikova ispunite obrazac. Novac Vas čeka na računu!