Brza isplata novca online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.06.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez hroka

Što su zapravo krediti bez hroka?

Želite uzeti kredit, ali glavna prepreka je nedostatak vaše kreditne sposobnosti, blokada od određene banke, ili ste jednostavno trenutno prezaduženi? U ovakvim slučajevima kada ne možete dobiti regularni kredit, najbolja opcija su krediti bez hroka. Što su zapravo krediti bez hroka? To su manji krediti koji se mogu realizirati bez kreditne sposobnosti. Oni se mogu zatražiti kod raznih online zajmodavaca koje nije briga za vašu kreditnu sposobnost i povijest. Kako bi se zajmodavci zaštitili od potencijalnih rizika, oni u svojoj ponudi nude kredite manjih iznosa koji se izdaju na kratke rokove otplate.

Radi se o iznosima od 75 EUR do 4000 EUR, s rokovima otplate do 18 mjeseci. Postoje slučajevi kada su kamatne stope 0%, na što valja obratiti pažnju ako želite uzeti navedeni kredit. Što je zapravo navedeni HROK? Riječ je o akronimu za Hrvatski Registar Obveza Po Kreditima. Unutar navedenog registra nalaze se svi podaci o dugovanju građana RH i te informacije su od velike važnosti svim financijskim institucijama, isključivo bankama. Iako HROK više nije aktivan kod odobravanja kredita, on i dalje služi kao uvid u stanje.

Za koju namjenu se uzimaju krediti bez hroka?

Namjena vašeg kredita nije bitna. Za razliku od bankarskih pravila, online zajmodavci ne traže namjenu kredita. Samim time, krediti bez hroka se mogu iskoristiti po želji osobe koja ga podiže. Krediti bez hroka se ipak najčešće traže kada je u pitanju određeni hitan trošak. Popravak, renovacija, putovanje, novac do plaće, brzi krediti vam mogu poslužiti za bilo što. Naravno, prije upuštanja u bilo kakav oblik kredita, bitno je da si napravite financijski plan kojeg ćete se držati.

Kada ćete tražiti vaš brzi kredit, sami ćete određivati vaš iznos i rok otplate, što znači da ovisite o samima sebi. Iako su navedeni krediti itekako fleksibilni i čak opraštajući kada pričamo o rokovima otplate, bolje je ne iskušavati sreću. Koje su prednosti navedenog kredita? Njegova brza realizacija je svakako najveća prednost, kao i kompletna internet realizacija bez odlaska u poslovnicu. Iako sve navedeno zvuči odlično, budite spremni na to da pravila odobravanja mogu varirati od zajmodavca do zajmodavca.

Kako se odobravaju krediti bez hroka?

Prijava i odobravanje za navedeni kredit je sasvim jednostavan proces koji se vrši isključivo online. Jedini uvjet za prijavu vam je stabilna internet veza. Za početak, bitno je da si pronađete najbolju kreditnu ponudu s odgovarajućim uvjetima. Obratite pozornost na stavke poput kamatnih stopa, roka dospijeća, vremena isplate, kao i uvjeta odobrenja. Krediti bez hroka su standardna ponuda mnogih online zajmodavaca, što znači da imate vremena odabrati najidealniju ponudu.

Podnošenje online zahtjeva za kredit je jednostavan proces, dovoljno je samo slijediti određene upute na web stranici zajmodavca. Budite spremni na to da krediti bez hroka mogu tražiti instrument osiguranja u obliku jamca ili sudužnika ukoliko se ustanovi da su vaša primanja manja. U mnogim slučajevima jamac je potreban jer se radi o kratkoročnom kreditu koji se mora otplatiti u što kraćem roku. Bilo kako bilo, brzi krediti su svakako najbolja opcija ukoliko vam je potreban brzi novac za podmirenje određenih životnih troškova.

Izdvojene poruke i komentari

Hvala na pomoći. Jako ste profesionalni. Novac sam dobio isti dan.

Jadranko, Zagreb

Jednostavna i laka prijava, bez dokumentacije. Sve riješila u 5 minuta.

Marina, Slatina

Jako uljudni i pristupačni svaki put. Nikada nisam imao probleme.

Marinko, Zadar

Prijavite se za kredit u pokretu

Uzmite mobitel u svoje ruke i u par klikova ispunite obrazac. Novac Vas čeka na računu!