Brza isplata novca online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kratkoročna pozajmica

Što je kratkoročna pozajmica?

Danas je gotovo nemoguće živjeti bez da nam se dogode neki nenadani troškovi ili neko dodatno izdavanje. Što učiniti u takvim situacijama? Prva će vam pomisao sigurno biti da posudite od bližnjih, ili da sutradan odete u banku i izvidite svoje uvjete. I dok su navedene situacije u redu, one ne dolaze bez određenih pitanja koja mogu stvoriti nelagodu. Što kada vam bližnji ne mogu pomoći i kada vam banka ne može ništa ponuditi radi vaše kreditne sposobnosti?

Tada je kratkoročna pozajmica spas za vašu situaciju. Što je kratkoročna pozajmica? Riječ je o vrsti online kreditiranja, točnije uz nju možete ostvariti manje iznose i kratki rok otplate. Za realiziranje navedene pozajmice nije potrebna kreditna sposobnost, što znači da se ona dobiva bez dodatnih instrumenta osiguranja, ovjera, i raznih drugih provjera koje bi banka tražila. Cijela procedura za prijavu pozajmice se odvija online, i u svega 15-ak minuta možete ostvariti isplatu na svoj račun.

Za koga je predviđena kratkoročna pozajmica?

Kratkoročna pozajmica je predviđena za sve one kojima je hitno potrebna određena svota novaca. Ona je idealno rješenje kada vam je odmah potreban novac i kada ne želite nepotrebna objašnjavanja za što ćete iskoristiti novac. Tko sve ima pravo ostvariti kratkoročnu pozajmicu. Kako bi ostvarili navedenu pozajmicu morate ispunjavati osnovne uvjete. Morate biti punoljetan građanin RH, imati račun u banci, i stalna mjesečna primanja.

Kako se ostvaruje kratkoročna pozajmica? Kratkoročne pozajmice se uglavnom dogovaraju preko interneta s online zajmodavcima, kreditnim agencijama koje posluju online. Sve što trebate napraviti je pronaći odgovarajućeg zajmodavca i krenuti u proces prijave. Preporuka je da traženje online pozajmica, zajmova i kredita radite preko specijaliziranih kreditnih stanica, jer upravo vam one izbacuju najbolju i najsigurniju ponudu na tržištu.

Kada pronađete odgovarajuću ponudu dovoljno je kliknuti na “Posudi odmah” i u svega par sekundi naći ćete se pred procesom realizacije. Koraci su jasno ispisani na stranici zajmodavca, a najčešće se sastoje od odabira visine isplate i roka otplate, popunjavanje online obrasca i prilaganja dokumentacije. Kreiranu ponudu šaljete zajmodavcu i čekate povratnu informaciju. Pri odobrenju vaše pozajmice potpisujete online ugovor i dobivate isplatu na račun, dok pri odbijanju dobivate obrazloženje zašto.

Koje prednosti nudi kratkoročna pozajmica?

Navedene pozajmice karakteriziraju manje svote i manji rokovi otplate, što ih čini savršenim izborom za nenadane financijske probleme. Velika je prednost što sami možete odabrati željenu svotu i rok otplate, što znači da ne dobivate nikakve bespotrebne financijske savjete. Velika prednost koju kratkoročna pozajmica nudi je svakako njena brza realizacija. U roku od svega 15-ak minuta vi možete ostvariti isplatu na svoj račun. Najveća prednost je svakako online realizacija, što znači da se ona može ostvariti iz udobnosti vašeg doma.

Zaboravite na duge redove u bankama, razgovora s bankarima, osjećaj strepnje, i objašnjavanja za što planirate potrošiti posuđeni novac. Kratkoročna pozajmica vam svakako štedi ne samo vrijeme, već i novac koji biste potrošili na razna ovjerenja. Sljedeća prednost je svakako realizacija uz minimalno dokumentacije. Za njenu realizaciju potrebna vam je samo preslika osobne, tekućeg računa i zadnjih platnih lista. Možemo slobodno reći kako navedeni oblik pozajmice ima svakako više prednosti nego mana.

Izdvojene poruke i komentari

Hvala na pomoći. Jako ste profesionalni. Novac sam dobio isti dan.

Jadranko, Zagreb

Jednostavna i laka prijava, bez dokumentacije. Sve riješila u 5 minuta.

Marina, Slatina

Jako uljudni i pristupačni svaki put. Nikada nisam imao probleme.

Marinko, Zadar

Prijavite se za kredit u pokretu

Uzmite mobitel u svoje ruke i u par klikova ispunite obrazac. Novac Vas čeka na računu!