Brza isplata novca online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gdje posuditi novac

Gdje posuditi novac u banci?

Hitno vam je potreban novac i pitate se gdje posuditi novac? Prvo će vam pasti na pamet da se obratite svojoj matičnoj banci i provjerite kakve uvjete vaš matična banka može ponuditi vama kao svom klijentu. Banke uobičajeno svojim klijentima nude nešto povoljnije uvjete nego što nude na tržišnim uvjetima.

Povoljniji uvjeti mogu biti manja kamatna stopa, davanje kredita bez naknade obrade kredita, nadalje s obzirom da je vaša banka upoznata sa vašom kreditnom sposobnosti neće vas tražiti dodatna osiguranja naplate poput zadužnica, jamaca. No, sve ovisi o svoti novaca koji dižete, što je veći iznos novca to su i uvjeti stroži, barem u smislu osiguranja naplate.

Gdje posuditi novac možete riješiti u i nekoj drugoj banci u kojoj niste klijent, te će se ta druga banka svojski truditi da postanete njihov klijent naročito ako je vaša kreditna sposobnost visoka jer time dobivaju urednog platišu sa malo kreditnog rizika. Svakako je dobro provjeriti uvjete kreditiranja u nekoliko banaka.

Gdje posuditi novac, kreditne tvrtke

Kreditno financijske tvrtke su mjesto gdje posuditi novac kada vam je gotovina potrebna u nekom kratkom roku. Ako iznos koji vam je potreban nije visok novac možete imati na svom tekućem računu kroz nekoliko sati ili još i kraće.

Vaša briga gdje posuditi novac može biti riješena u svega nekoliko koraka putem web zahtjeva koji ćete poslati online na web stranici kreditno financijske tvrtke koja se bavi davanjem pozajmica i zajmova. Prije nego odaberete tvrtku od koje ćete pozajmiti novac provjerite na nekoliko različitih mjesta uvjete koje možete dobiti, te odaberite najpovoljnije uvjete za vas.

Na financijskom tržištu su uvjeti slični te se mogu razlikovati u nijansama, pa ako naiđete na nekoga tko vam u uvjetima nudi visoke kamate ili visoke naknade za korištenje kredita takve ponude eliminirajte u početku jer su to vrlo nepovoljni uvjeti za vas i na kraju bi otplatili više novaca za pozajmicu nekog što biste to kod nekog drugog tko nudi po tržišnim uvjetima.

Rodbina ili prijatelji mjesto gdje posuditi novac

Rodbina ili prijatelji također mogu biti rješenje za vaš problem gdje posuditi novac. No, kada se obraćate prijatelju ili nekome iz obitelji budite jasni i transparentni. Objasnite zašto vam novac treba, koliki iznos novca vam treba, kada ste u mogućnosti novac vratiti, te pitajte da li žele neku kamatu ili naknadu za posuđeni novac.

Uobičajeno danas nam je svima potreba za novcem velika jer su životni troškovi visoki, pa ako netko i ima neku ušteđevinu teško će vam je dati na posudbu osim ako nije neka velika nužda u smislu zdravstvenih troškova, pomoć oko završetka školovanja ili gradnje kuće i takvi slični troškovi.

No, bez obzira za što vam treba novac ukoliko prema prijatelju ili članu obitelji pristupite profesionalno možda postoji velika šansa da upravo od člana obitelji ili prijatelja posudite novac uz malu naknadu ili ček bez naknade ili kamate, te na taj način riješite problem gdje posuditi novac. Ono što je najvažnije je da se dogovorene otplate i držite, te ako niste u mogućnosti vratiti novac u dogovorenom roku otvoreno porazgovarajte i dogovorite novi rok kako ne biste narušili prijateljske i obiteljske veze.

Izdvojene poruke i komentari

Hvala na pomoći. Jako ste profesionalni. Novac sam dobio isti dan.

Jadranko, Zagreb

Jednostavna i laka prijava, bez dokumentacije. Sve riješila u 5 minuta.

Marina, Slatina

Jako uljudni i pristupačni svaki put. Nikada nisam imao probleme.

Marinko, Zadar

Prijavite se za kredit u pokretu

Uzmite mobitel u svoje ruke i u par klikova ispunite obrazac. Novac Vas čeka na računu!