Brza isplata novca online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmica

E pozajmica je vaš najbolji prijatelj za financije

Znamo koliko je stresno kada nas iznenada zahvate neočekivani troškovi, nema goreg osjećaj od toga. U tom trenutku većina nas počinje paničariti jer ne znate što da učinite i kako da dođete do novca. Danas je ovaj scenariji postao češći nego ikada zbog trenutne situacije u svjetskoj ekonomiji i problemima s inflacijom. Zbog toga je veoma bitno da uvijek imate spreman plan B i da znate što da učinite po tom pitanju. E pozajmica vam je jedno od najboljih načina kako da dođete do dodatnog priljeva novca jer je on dostupan svim građanima bez obzira na to kakva je vaša kreditna povijest, kredibilitet i na kojem ugovoru ste zaposleni. Možete ga u bilo koje doba dana ili noći zatražiti te se on odobrava i isplaćuje već isti dan. Zbog toga je e pozajmica toliko tražena od strane građana jer se mogu uvijek pouzdati u to kada im treba dodatni novac.

E pozajmica je dostupna svim građanima

Više ne postoji niti jedan trošak ili račun koji ne možete riješiti, jer vam e pozajmica omogućuje da lako i brzo dođete do novca kada vam je to najpotrebnije. Današnje financijsko tržište se jako proširilo i razvilo, te sada možete pronaći razne financijske institucije poput online banke, kreditne kuće i druge koje vam nude u svojoj ponudi pregršt opcija kreditiranja koje je dostupno za svakog građanina. Više se ne morate brinuti oko toga da li ispunjavate sve uvjete i kriterije, kao što je to slučaj kod banke. Kod kreditne kuće i druge sličnih institucija toga nema, jer kod njih je jedino bitno da imate redovna primanja i uredan tekući račun. Stoga, svima je e pozajmica dostupna te mogu ju u bilo koje doba dana ili noći tokom cijeloga tjedna zatražiti jer je ta usluga dostupna 24/7. U samo par klikova možete poslati svoj zahtjev, te će vam oni u najbržem roku povratno odgovoriti.

E pozajmica se lako ugovara online

Sada putem interneta možete veoma lako i bez problema doći do e pozajmica s kojima možete napokon riješiti sve moguće dugove i račune koje vam vise nad glavom i ne daju vam mira dok spavate. Sada se ne morate brinuti kako da dođete do novca kada vam je pod hitno potreban, jer vam e pozajmica možete pomoći kod njenog rješavanja! Sada u samo par klikova možete si osigurati novac te napokon odahnuti i pokriti sve bitne stvari koje imate. Sve što vam valja učiniti jest da ispunite njihov formular te skupa s njim pošaljete sken osobne iskaznice, te će vam to biti dovoljno da dobijete pozajmicu. Kreditne kuće su poznate po tome da one jako brzo obrađuju zahtjeve, te već za 15 minuta i manje možete očekivati rješenje. Nakon uspješnog odobrenja slijedi odmah i isplata novca, te će vam uplata biti vidljiva već isti dan na vašem tekućem računu kojeg ste naveli u zahtjevu.

Izdvojene poruke i komentari

Hvala na pomoći. Jako ste profesionalni. Novac sam dobio isti dan.

Jadranko, Zagreb

Jednostavna i laka prijava, bez dokumentacije. Sve riješila u 5 minuta.

Marina, Slatina

Jako uljudni i pristupačni svaki put. Nikada nisam imao probleme.

Marinko, Zadar

Prijavite se za kredit u pokretu

Uzmite mobitel u svoje ruke i u par klikova ispunite obrazac. Novac Vas čeka na računu!