Brza isplata novca online

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.06.2024 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice za blokirane

Znate li što su brze pozajmice za blokirane?

U današnje vrijeme zbog manjka financijskih sredstava, a djelomično i zbog loših financijskih odluka sve je veći broj blokiranih u Hrvatskoj. Točnije, krajem siječnja 2022. u Hrvatskoj je bilo preko 240 tisuća blokiranih čiji je zbrojeni dug prelazio 2,5 milijardi eura. Najveći dio tog duga bio je prema bankama kao vjerovnicima, te prema ostalim financijskim institucijama. Ako ste se našli u toj nezgodnoj situaciji i živite na margini života, vjerojatno ste već primijetili kako svi okreću glavu od vas i teško da vam itko ima želju pomoći. Ako ste blokirani zbog nekog malog duga, postoji rješenje kako da se riješite statusa blokiranog i podmirite dug. Rješenje su brze pozajmice za blokirane. O čemu je riječ? O tome ćemo pokušati više reći u nastavku i pomoći vam koliko možemo da prebrodite teško vrijeme. Brze pozajmice za blokirane mogu biti vaš izlaz iz duga refinanciranjem tog duga, ali se takve pozajmice moraju uzeti s oprezom.

Kako funkcioniraju brze pozajmice za blokirane?

Status blokiranog građana je veoma nezgodna pozicija. Sve što zaradite iznad zakonski propisanog iznosa, za koji se smatra da vam je potreban za vašu egzistenciju, sve preko tog iznosa vam se oduzima kako bi se podmirili vaši dugovi. Iz te pozicije možete izaći tako da odjednom podmirite sav dug, a u tome vam mogu pomoći brze pozajmice za blokirane. O čemu je riječ? To su pozajmice koje se daju najčešće online putem te vam mogu pomoći da refinancirate svoj dug i na taj način se izvučete iz statusa blokiranih. Ipak, morate imati na umu da ste osoba upitne kreditne sposobnosti i da postoji veliki rizik na strani zajmodavca hoćete li vratiti novi dug ili ne. Upravo zato, morate imati jasan plan otplate takve pozajmice i siguran dotok prihoda u budućnosti. Ako je taj uvjet ispunjen, te ako su uvjeti zajma povoljni, uzmite brze pozajmice za blokirane i riješite svoju zamršenu financijsku situaciju.

Zašto postoje brze pozajmice za blokirane?

Postoje razne vrste zajmova i kredita i sigurno se pitate zašto se posebno ističe vrsta brze pozajmice za blokirane? U čemu je razlika u usporedbi s ostalim oblicima pozajmica, zajmova i kredita. U nastavku ćemo probati odgovoriti na ovo pitanje. Kao što znate, jedna od osnovnih pretpostavki za ishođenje kredita je kreditna sposobnost zajmoprimca. Zajmoprimac mora biti dobre kreditne sposobnosti kako bi zajmodavac imao povjerenja u zajmoprimca da će vratiti dug i kako bi se smanjio njegov rizik. Kreditna sposobnost zato nije ništa drugo nego sposobnost vraćati kredit kroz ugovoreno razdoblje. Ipak, banke i druge financijske institucije neće dati kredit osobi koja je blokirana jer to upućuje na činjenicu da ta osoba nema kreditnu sposobnost. Ta osoba je svojim ponašanjem pokazala da ne vraća dugove na vrijeme. Kako bi se i tim osobama izašlo u susret postoje brze pozajmice za blokirane. Ono što je bitno je dobro paziti od koga se takve pozajmice uzimaju.

Izdvojene poruke i komentari

Hvala na pomoći. Jako ste profesionalni. Novac sam dobio isti dan.

Jadranko, Zagreb

Jednostavna i laka prijava, bez dokumentacije. Sve riješila u 5 minuta.

Marina, Slatina

Jako uljudni i pristupačni svaki put. Nikada nisam imao probleme.

Marinko, Zadar

Prijavite se za kredit u pokretu

Uzmite mobitel u svoje ruke i u par klikova ispunite obrazac. Novac Vas čeka na računu!